Manager Sponsoring en Partnerships

Manager Sponsoring en Partnerships

We zoeken een positieve denker. Een enthousiaste, creatieve en commerciële doener

Hilversum

Een collega die binnen het eigen vakgebied een bijdrage wil leveren aan de exploitatie van onze channels

40 uur

Affiniteit en kennis van online video business is een sterke pré

HBO, WO                            

Wij zijn per direct op zoek naar een ambitieuze Manager Sponsoring en Partnerships.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het werven van commerciële partners voor onze Video on Demand kanalen. Je werkt in opdracht van de Directeur en adviseert en informeert commerciële partners met betrekking tot de mogelijkheden die onze online kanalen bieden. Je werkt nauw samen met de Channel Managers en het Marketingteam. Het takenpakket bestaat uit:

  • Je werft zelfstandig actief commerciële partners (sponsoren & adverteerders) en je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met deze partijen.
  • Je bent thuis in online advertentiemodellen, sponsorships en de kracht van online marketing.
  • Je bent verantwoordelijk voor het gehele offerte traject van A tot Z.
  • Je bent betrokken bij het creatief meedenken en het aandragen van ideeën over de invulling van nieuwe partnerships en het leveren van een waardevolle bijdrage aan de concretisering van het marketingconcept van de klant;
  • Je bent actief in het onderhouden van contacten over de voortgang en draagt er zorg voor dat de gemaakte afspraken uit de overeenkomst in de praktijk worden gerealiseerd en informeert en evalueert de voortgang met de klanten.
  • Je werkt actief aan het opbouwen, uitbouwen en onderhouden van een eigen netwerk m.b.t. commerciële partners.
  • Je doet voorstellen aan de directie m.b.t. het opstellen van sponsorpakketten, sales promotiedeals en marketingvoorstellen (offertes) voor relaties.
  • Je levert een waardevolle bijdrage aan het positioneren van onze VOD Channels in de zakelijke markt.

Gezochte kandidaat: 

Voor deze functie zoeken we een positieve denker. Een enthousiaste, creatieve en commerciële doener. Een collega die binnen het eigen vakgebied een bijdrage wil leveren aan de exploitatie van onze channels. Uiteraard heb je een groot netwerk en ben je bent in staat onze partners inhoudelijk te adviseren. Je hebt een afgeronde opleiding op hbo niveau bij voorkeur op het gebied van marketing en commercie en circa vijf jaar relevante werkervaring. Verder vinden we het belangrijk dat je pro actief bent, goed kunt samenwerken en onderhandelen. Je beheert de Nederlandse en Engelse taal. Tot slot voel je je thuis in een informele omgeving waar ondernemerschap centraal staat, je richt je op resultaat, werkt zelfstandig, bent klantgericht en beschikt over goede communicatieve skills. Affiniteit en kennis van online video business is een sterke pre.

Beloning:

Onze basis is, je verdient goed als je succesvol bent. Het gaat natuurlijk niet alleen om geld maar het is leuk als dat goed geregeld is. Je kunt daarom rekenen op een marktconform basissalaris aangevuld met een boven marktconforme succesfee regeling. Werk je liever freelance? Geen probleem!

Sollicitatie Procedure

1. Solliciteren
Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Eerste gesprek
Je komt gezellig bij ons op kantoor waar we je allemaal moeilijke vragen gaan stellen.

3. Contractvoorstel
We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren. 

4. In dienst
Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

 

Solliciteer op deze functie

DutchChannels
Mozartlaan 27D
1217 CM, Hilversum, The Netherlands
+31 35 737 03 33
info@dutchchannels.nl